Verdieping

Wat speelt er nu écht? We willen het weten. Met veel nieuwsgierigheid krijgen we ambities scherp. We nemen de tijd om alle verschillende kijkrichtingen en behoeftes te ontdekken en in kaart te brengen. Meerwaarde creëren voor alle betrokkenen. Dat is het doel.

Zo stonden we op een zondagochtend met onze Piaggio langs het voetbalveld in Biezenmortel om te ontdekken wat deze plek uniek maakt en welke kansen er liggen voor de uitbreiding van het dorp.

Verbinding

We geven alle betrokkenen een podium, we stroomlijnen processen en maken samenwerking mogelijk. Dit doen we met burgerberaden, participatietrajecten, evenementen en nog veel meer. We werken open, empathisch en altijd met de overtuiging: er zit waarde in verschil.

Met de Eindhovense Klusbus ontdekten wij bijvoorbeeld hoe belangrijk een meertalige aanpak is om bewoners van wijken met een hoog risico op energiearmoede mee te nemen in de energietransitie. Gelukkig spreken wij samen 8 verschillende talen en hebben we iedereen kunnen betrekken.

Verrassing

Wij ontdekken door te doen. En dat is vaak anders dan je denkt. We experimenteren en bepalen dan steeds de volgende stap. In inhoud én vorm. Vormvrij werken is niet alleen leuk; door steeds weer met een open blik in elk project te duiken, komen we tot de mooiste resultaten.

Wie had bijvoorbeeld ooit gedacht dat onderzoek naar hoe het gaat met jongvolwassenen ‘na corona’ zou leiden tot het succesvolle FOMO Festival?

Verbeelding

Wanneer je iets kunt verbeelden, kun je mensen in beweging krijgen. Een mooi boek, een installatie, kaartensets, toolboxen, tot in de puntjes verzorgde producties; wij maken processen en visies tastbaar. Zodat jij er ook echt mee verder kunt.

Zo is de slimme Toolbox Bewegingsvrijheid een handige werkvorm bij het mobiliteitsvraagstuk bij de (her)inrichting van (nieuwe) buurten. Gemeente Eindhoven, woonstichting ‘thuis en Woonbedrijf gingen je al voor.

Ook samen
de stap maken?

We horen graag alles over jouw uitdaging!